|  | 
| Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 | 
| Günlük Üretim Kayıtları | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| seyit.sezer   Moderatör   Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı seyit.sezer Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Günlük Üretim Kayıtları Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2017 Saat 11:58 | 
| 
 Ayrıca bu işlemlerin hangi operatör tarafından
gerçekleştirildiği de bu takibin içindedir. Günlük Üretim İşlemlerine erişmek için; Operasyon >>
Günlük Üretim İşlemleri >> Günlük Üretim Kayıtları yolu takip edilir. Operatör Kodu		: İşlemi gerçekleştiren operatör belirtilir. İşlem Tipi			: Yapılan kaydın hangi işlem tipi
olduğu(üretim, kapatma, duruş) belirtilir. İşlem Detay Kodu	: Seçilen işlem tipine ait
detayın belirtildiği alandır. İş Emri Belge No	: Yapılan işlemin hangi iş
emrine istinaden yapıldığı belirtilir. Operasyon			: Kullanılan operasyonun belirtildiği
alandır. Belirtilen İş Emrindeki stoğun
reçetesinde olan operasyonlar listelenir.  Makine			: İşlemin hangi makinede
gerçekleştiği belirtilir. Bas. Saat			: İşlemin başladığı saattir. Bit. Saat			: İşlemin bittiği saattir. Miktar			: Belirtilen işleme ait
miktar bilgisidir. Örneğin üretim ise, kaç adet üretildiği belirtilir. Kabul Miktar 		: Belirtilen miktarın ne kadarının kabul
edildiği bilgisidir. Red Miktar 		: Belirtilen miktarın ne kadarının
reddedildiği bilgisidir. Üretim Bitti  		: Yapılan işlem sonunda üretimin bitip
bitmediği bilgisidir. Tüm operasyonlar işlendiğinde, o iş emrine otomatik üretim sonu kaydı oluşturulur. Düzenleyen seyit.sezer - 16 Kasım 2017 Saat 09:28 | |
| 
     M. Seyit Sezer | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |