Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 |
Toplu Fatura Yazdırma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kenan.gurbez
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan.gurbez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2019 Saat 15:54 |
Programın üst bölümünde bulunan Operasyon menüsü altında sırasıyla Fatura, Toplu Fatura Yazdırma sekmesine tıklanır.
Açılan ekranda Fatura Yazdırma işlemi için Belge Tipi seçilir.Faturaları Başlangıç-Bitiş Evrak Numarası ya da Başlangıç-Bitiş Tarih bilgisinden kısıt verilerek seçim girilir. Rapor butonuna tıklanır ve Faturalar listelenir. Fatura yazdırma işlemi için istediğimiz Fatura Dizayn seçimi yapılır. Yazdır butonuna tıklanarak Toplu Fatura Yazdırma işlemi başlatılır. Açılan ekranda Fatura kontrolleri yapıldıktan sonra sol üst köşede bulunan Yazdır butonuna tıklanarak yazdırma işlemi tamamlanır.
|
|
|
|
emredysk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2018 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hala yapamıyorum ben bir daha deneyeceğim.
|
|
kenan.gurbez
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan.gurbez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba emredysk,
İşlemleri uygularken hangi adımda takıldın, bilgi verebilir misin? İşlem takibinin yapıldığı eğitim videosunu da izleyebilirsin.
Düzenleyen kenan.gurbez - 17 Şubat 2020 Saat 11:02 |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |