Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 |
AtikResto Kurulum / Bağlantı İşlem Adımları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mervenur.demic
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mervenur.demic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2018 Saat 11:52 |
İçerik :
AtikResto nedir? İlk kurulum ve bağlantı işlemleri nasıl yapılır? Tanım : AtikResto, Pratik Restoran uygulaması kullanan
işletmelerin adisyon(sipariş) alabilecekleri, Pratik ile eş zamanlı çalışabilen,
tabletler ve Android cihazlarda kullanılabilen bir mobil uygulamadır. Nasıl Çalışır : SQL Serverın kurulu olduğu sunucu
makinaya kablosuz bağlantı ile bağlanılarak çalışır. AtikResto’nun kullanıldığı
işletmelere kablosuz bağlantıyı güçlendirmek için genellikle Access Point
kullanılır. İlk Kurulum : Adım 1 : SQL Serverın kurulu olduğu cihazın IP bilgileri öğrenilir. Komut isteminden ipconfig komutu ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Adım 2 : İlgili
apk dosyası portaldan mobil cihaza indirilir. Apk dosyasının indirildiği
klasöre gidilir. Çift tıklama ile apk dosyası açılır. Kur denilerek install
işlemi yapılır. Uygulama menüden seçilerek açılır. Adım 3 : Sunucu
Ayarları yapılandırılır. Sunucu IP = Adım 1’de öğrenilen Server IP’si yazılır. Veritabanı Adı = Pratik’in kullanıldığı veritabanı ismi
yazılır. Sunucu Kullanıcı Adı = SQL Server’da login olunan
kullanıcı adı yazılır. Örn :[sa] Sunucu Kullanıcı Şifre = SQL Server’da login olunan şifre
yazılır. Örn :[axoft] Kaydet butonuna basılır. Adım 3 : Kullanıcı
girişi yapılır. Kullanıcı Adı = Kullanıcı Adı yazılır. Örn :[AYZ] Kullanıcı Şifre = Kullanıcı şifresi yazılır. Giriş butonuna basılır. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |