Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 |
Cari Taksit Tahsilatı Ve Harici Tahsilat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mervenur.demic
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mervenur.demic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2018 Saat 16:55 |
Cari Taksit Tahsilatı Ve Harici Tahsilat
Desteği ; Bulunduğu program:
20- PrAtikPOS Menü: Diğer İşlemler / Parametreler /Tahsilat/ Aktif Ödeme Tipleri ? (RESIM-1) Uygulama Tanımı ; Öncelikle Aktif
ödeme tiplerinden Açık Hesap Taksit alanını işaretliyoruz. Atiker yazılım
carimize 868,89TL Açık Hesap Taksit olarak 5 taksitli veresiye satış yapıyoruz.(RESIM-2,
3) Satış Ekranı / Seçilen Müşteri Kaydını Aç buradan Atiker Yazılım Carimizi seçerek Hareketler kısmına geliyoruz. Burada carinin bize borç ve alacak durumu gösterecektir.(RESIM-4) Hareketler
butonunun hemen yanında ise Taksit Tahsilat butonuna tıklıyoruz ve burada Atiker
Yazılım carisinin Genel Taksit bilgilerine ulaşıyorum.(RESIM-5) Taksit Tahsilat
Ekranından iki ayın taksitini seçerek tahsilat diyorum ve nakit işlemini
gerçekleştiriyorum.(RESIM-6) Tahsilat yaptıktan
sonra tekrar taksit tahsilat ekranına gelerek cari taksitlerinin değiştiğini
göreceksiniz. (RESIM-7) Harici Tahsilat da
ise Satış ekranında harici tahsilat butonuna tıklıyoruz. Gerekli cariyi
seçiyoruz. (RESIM-8) Tahsilat yapacak
carinin ödeme tipine göre işleminizi belirliyorsunuz ve işlemi
sonlandırıyorsunuz.(RESIM-9) RESIM-1 RESIM-2 RESIM-3 RESIM-4 RESIM-5 RESIM-6 RESIM-7 RESIM-8 RESIM-9 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |