Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 |
Özel Ekran İle Excel'den Aktarım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mervenur.demic
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mervenur.demic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2018 Saat 15:53 |
Özel
ekran ile Excel’den aktarım nasıl yapılır? Adım1 : BtPanel nesnesi Tool Palatte’den seçilerek
form üzerine bırakılır. Adım2 : Panel içerisine SQL Tablosundaki Field isimleriyle Bt nesneleri oluşturulur. Ve bir adet Bitekbt ve MyGrid Form üzerine bırakılır. Nesnelerin panel ile bağlantıları yapılır. Bitekbt
için post kodları yazılır ve Control Panel ve Control Grid özellikleri seçilir.
Adım3 : Grid’in Controlpanel’i seçilir. (Grid
kullanılmayan formlar için parametreye nil verilerek işleme devam edilebilir) Adım4 : Ekran üzerine Excel’den aktarımın tetikleneceği
nesne koyulur ve Click olayına kodlar yazılır. NOT : Excel’den aktarım yapılır iken seçilen Bitekbt’nin post olayı çalışacaktır. Excel’den Aktarım İçin Örnek Kod : AppInfo.AppGetDataFromExcel(Self,GrdStokTip,PnlTest,btnKayit,'TBLSTOKTIP','G'); Parametreler Aktarım Yapılacak Aktif Form Aktarım Yapılacak Mygrid Aktarım Yapılacak BtPanel Post İşlemlerinin Çalışacağı Panel Üzerindeki BitekBt
Button. Aktarım Yapılacak Tablo Grid ya da Form Üzerinden Yapılacağını Belirten Parametre[G,F]; Düzenleyen mervenur.demic - 13 Kasım 2018 Saat 18:00 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |