Atiker Yazılım Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. Detaylı bilgi ve destek için: 444 82 99 |
Günlük Üretim Kayıtları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
seyit.sezer
Moderatör Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyit.sezer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2017 Saat 11:58 |
Ayrıca bu işlemlerin hangi operatör tarafından
gerçekleştirildiği de bu takibin içindedir. Günlük Üretim İşlemlerine erişmek için; Operasyon >>
Günlük Üretim İşlemleri >> Günlük Üretim Kayıtları yolu takip edilir. Operatör Kodu : İşlemi gerçekleştiren operatör belirtilir. İşlem Tipi : Yapılan kaydın hangi işlem tipi
olduğu(üretim, kapatma, duruş) belirtilir. İşlem Detay Kodu : Seçilen işlem tipine ait
detayın belirtildiği alandır. İş Emri Belge No : Yapılan işlemin hangi iş
emrine istinaden yapıldığı belirtilir. Operasyon : Kullanılan operasyonun belirtildiği
alandır. Belirtilen İş Emrindeki stoğun
reçetesinde olan operasyonlar listelenir. Makine : İşlemin hangi makinede
gerçekleştiği belirtilir. Bas. Saat : İşlemin başladığı saattir. Bit. Saat : İşlemin bittiği saattir. Miktar : Belirtilen işleme ait
miktar bilgisidir. Örneğin üretim ise, kaç adet üretildiği belirtilir. Kabul Miktar : Belirtilen miktarın ne kadarının kabul
edildiği bilgisidir. Red Miktar : Belirtilen miktarın ne kadarının
reddedildiği bilgisidir. Üretim Bitti : Yapılan işlem sonunda üretimin bitip
bitmediği bilgisidir. Tüm operasyonlar işlendiğinde, o iş emrine otomatik üretim sonu kaydı oluşturulur. Düzenleyen seyit.sezer - 16 Kasım 2017 Saat 09:28 |
|
M. Seyit Sezer
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |